Välj en tjänst att dela länken genom:

På den här webbplatsen använder vi oss av cookies för att göra ditt besök hos oss lite enklare och trevligare.


På den här webbplatsen använder vi oss av cookies för att göra ditt besök hos oss lite enklare och trevligare.

Visa upp kundens fastighet från helt nya perspektiv

Fastighetsfotografering för mäklare i Hälsingland

  Varför drönarbilder?

Allt fler mäklare har börjat se fördelarna med drönarfoto och film till fastighetsförsäljning. Den kanske mest självklara fördelen är att fånga bilder från perspektiv som inte hade varit möjliga med traditionell kamera, d.v.s. fågelperspektivet. Det ger också en bra överblick över området runt omkring fastigheten.

  Spridningstillstånd ingår

För att få sprida bildmaterial från drönare till allmänheten, t.ex. genom reklamfilmer och sociala medier måste man ansöka om spridningstillstånd från Lantmäteriet. Detta ingår när du köper drönarbilder eller filmer av oss.

Med unika och exklusiva bilder på sina objekt är det enklare att stå ut från mängden, t.ex. genom panoramafoton från luften.

  Nybyggnationer

Låt spekulanterna njuta av utsikten innan huset är byggt genom att använda stillbilder och panoraman från olika höjder, vilket kan med fördel användas som bakgrund i olika 3D-renderingar.

Prislista Mäklare

Baspaket Mäklare

3 000:-

I det här paketet ingår 10 st. redigerade bilder samt en kortare säljande film på ca 1-2 minuter. Bild och film från både drönare och systemkamera.

Stora Mäklarpaketet

8 000:-

I det här paketet ingår 30 st. redigerade bilder samt en längre säljande film på ca 4-5 minuter. Bild och film från både drönare och systemkamera.