Välj en tjänst att dela länken genom:

På den här webbplatsen använder vi oss av cookies för att göra ditt besök hos oss lite enklare och trevligare.


På den här webbplatsen använder vi oss av cookies för att göra ditt besök hos oss lite enklare och trevligare.

Vad säger våra kunder?Genom åren har vi haft äran att få jobba med många roliga projekt, allt från små företag och kickstarters till större koncerner och kommunala företag. Här kan du läsa vad våra kunder säger om oss och vilket betyg de ger oss.

Vi på Prylify.se bedriver ehandel och hanterar hundratals paket varje dag. Vi hade ett problem som tog enormt med tid vid utskrift av transportsedlar från Postnord. Christian på Swedensites hjälpte oss med en speciallösning där han la in en QR-kod på följesedeln som vi sedan bara behövde scanna, därefter kom transportsedeln ut. Tack vare detta, sparade det oss ca 3-5 timmar om dagen!

Simon Suontausta
Prylify

Sweden Sites har gjort vår hemsida och hjälper till med löpande uppdateringar av hemsidan. Väldigt duktiga och professionella.

Christian Spiropoulos
Ansluten Hosting

Sweden Sites har hjälpt oss med utveckling och uppbygganad av ett IT-center till Forngården i Överhogdal med bland annat tre stycken spel på touchskärmar, tre filmer och ett digitalt infocenter. Uppskattar bra bemötande och kreativ inställning.

Per Göran Björk
Överhogdals Byalag

Trevlig, kunnig och ytterst hjälpsam personal som gör det där lilla extra!

Johan Unga
Insource


Läs fler omdömen och betyg på    Trustpilot