Välj en tjänst att dela länken genom:

På den här webbplatsen använder vi oss av cookies för att göra ditt besök hos oss lite enklare och trevligare.


På den här webbplatsen använder vi oss av cookies för att göra ditt besök hos oss lite enklare och trevligare.

Vi är stolta över våra kunders resultat


Vi kan prata gott om oss i all oändlighet, men viktigast är kanske ändå att se vad vi har åstadkommit åt våra tidigare uppdragsgivare. Här nedan kan du se ett axplock från våra tidigare kundcase. Kontakta oss gärna om du vill veta mer!

  Chinova Mötesgård


Bed & Breakfast

På uppdrag av Chinova Mötesgård i Järvsö har vi byggt en hemsida som innefattar bland annat beställning- och bokningsformulär, information om gårdens alla erbjudanden och mycket annat. I uppdraget fotade och filmade vi även gårdens interiör och exteriör, där också bland annat med drönare.

  Besök hemsida
  FiskaiBerg


Fiskedestination

På uppdrag av FiskaiBerg i Bergs kommun har vi bland annat byggt en ny och modern hemsida till deras fiskeverksamhet, ett lokalt spelcenter för barn och ungdomar samt ett digitalt informationscenter.

  Besök hemsida
  ICA Supermarket


Detaljhandel

På uppdrag av ICA Supermarket i Järvsö har vi skapat en reklamfilm som på 60 sekunder visar upp deras butik med bland annat en snabbgenomgång av butiken samt filmsekvenser som visar upp butiken från en drönare.

  Se filmen
  Ljusdalshem


Kommunalt bostadsbolag

På uppdrag av Ljusdalshem har vi flygfotat och -filmat en stor del av deras fastigheter i Ljusdal, Färila och Järvsö med drönare. Bilderna används främst i reklamsyfte för att visa upp ett visst område eller specifika fastigheter.

  Besök Youtubekanal
  LD Fastigheter


Fastighetsbolag

På uppdrag av LD Fastigheter har vi byggt en modern och informativ hemsida med bland annat möjlighet att lägga ut alla hyredlediga objekt, ta emot intresseanmälningar, publicera nyheter, bildspel och mycket mer.

  Besök hemsida
  Svensk Fastighetsförmedling


Fastighetsförmedling

På uppdrag av Svensk Fastighetsförmedling i Järvsö har vi fotat fastighetsobjekt till försäljning i bland annat Ljusdal och Järvsö, med interiör- och exteriörbilder samt drönarfotografier.
  Riggtech


Borrlösningar

På uppdrag av Riggtech har vi utifrån specifika kundönskemål skapat unika 2d-modeller för bland annat en arbetsplatsdispositionsplan över arbetsplatsen, samt ett tiotal modellskisser för deras kunduppdrag.
  Järvsö Trafikskola


Trafikskola

På uppdrag av Järvsö Trafikskola har vi byggt en modern, anpassningsbar och interaktiv webbplats. Förutom allmän information om trafikskolan, öppettider etc. kan även elever skriva in sig, boka körlektioner m.m.

  Besök hemsida
  Norrhelsinge Trafikskola


Trafikskola

På uppdrag av Norrhelsinge Trafikskola i Ljusdal har vi byggt en enklare, men modern och informativ webbplats som visar information om trafikskolan så som utbildningar, priser, nyheter och liknande.

  Besök hemsida
  Stenegård Järvsö


Upplevelsegård

På uppdrag av Stenegård i Järvsö har vi filmat och fotograferat gården med drönare i reklamsyfte för verksamheten.

  Se filmen
  Nino Hellman


Artist och koreograf

På uppdrag av Nino Hellman, artist och koreograf, känd från bland annat Talang 2019, har vi byggt en officiell webbplats och plattform där artisten visar upp en samling av sitt digitala innehåll.

  Besök hemsida
  Insource


Finansrådgivning

På uppdrag av Nordic Insource Solutions, ett finans- och rådgivningsföretag, har vi skapat en webbplattform samt en rad olika tredjepartskopplingar för deras verksamhet, en med bland annat personalrekrytering.

  Besök hemsida
  Ansluten


Internetleverantör

På uppdrag av Ansluten Hosting, en internetleverantör från Karlshamn i Blekinge, har vi utvecklat en skräddarsydd webbshop, webbplattform och ett internt administrationsgränssnitt för deras kundbehov.

  Besök hemsida