Välj en tjänst att dela länken genom:

På den här webbplatsen använder vi oss av cookies för att göra ditt besök hos oss lite enklare och trevligare.


På den här webbplatsen använder vi oss av cookies för att göra ditt besök hos oss lite enklare och trevligare.

Kunden har alltid rätt, sägs det.


Genom åren har vi haft äran att få jobba med många roliga projekt - allt från kickstarters och små företag till stora koncerner och kommunala företag, men en sak har alltid varit gemensam för alla våra projekt - och det har varit vår arbetslinje. Vårt mål har alltid varit att göra kunden 100% nöjd.


Låt oss presentera några kundcase som vi är lite extra stolta över!

Vi på Prylify.se bedriver ehandel och hanterar hundratals paket varje dag. Vi hade ett problem som tog enormt med tid vid utskrift av transportsedlar från Postnord. Christian på Swedensites hjälpte oss med en speciallösning där han la in en QR-kod på följesedeln som vi sedan bara behövde scanna, därefter kom transportsedeln ut. Tack vare detta, sparade det oss ca 3-5 timmar om dagen!

Simon Suontausta
Prylify

Sweden Sites har gjort vår hemsida och hjälper till med löpande uppdateringar av hemsidan. Väldigt duktiga och professionella.

Christian Spiropoulos
Ansluten Hosting

Sweden Sites har hjälpt oss med utveckling och uppbygganad av ett IT-center till Forngården i Överhogdal med bland annat tre stycken spel på touchskärmar, tre filmer och ett digitalt infocenter. Uppskattar bra bemötande och kreativ inställning.

Per Göran Björk
Överhogdals Byalag