Välj en tjänst att dela länken genom:

På den här webbplatsen använder vi oss av cookies för att göra ditt besök hos oss lite enklare och trevligare.


På den här webbplatsen använder vi oss av cookies för att göra ditt besök hos oss lite enklare och trevligare.

Vi bygger din hemsida smart!

Hänger din hemsida med i den smarta utvecklingen?

Idag är hela vår värld och vardag fylld av smarta produkter och tjänster. Låt inte din hemsida bli ett undantag!

Vi hjälper dig att integrera din hemsida med vår övriga smarta värld med hjälp av AI och integrationer med andra system.

Det kan tyckas låta flummigt och lite hey baberiba över det hela, men i realiteten vill och förväntar sig kunderna få allt serverat på ett silverfat idag. Konkurrensen är stenhård. Låt oss ge några exempel på konkreta förändringar som ökar er konvertering.

Bli personlig med dina besökare

Sociala medier - Genom integration av olika smarta funktioner på sociala medier kan besöket på hemsidan upplevas mycket mer personlig för besökaren och på så sätt öka konverteringen!

Chatt - Kom närmare dina besökare genom en chatt direkt på hemsidan där du kan t.ex. vägleda, tipsa och svara på frågor!

Påminnelser - Att påminna sina kunder och besökare är aldrig fel. Med notiser kan du påminna om både små och stora saker. En bortglömd varukorg, sidor som aldrig blir besökta eller kanske en viktig nyhet som inte blir sedd!

Gör hemsidan smart i bakgrunden

Internet of Things - Att koppla olika händelser på sin hemsida till smarta produkter kan både vara roligt och tidssparande. Allt från att discolampan i taket på kontoret börjar lysa när någon slutför sitt köp i webbutiken till att vissa medarbetare blir automatiskt påminda genom t.ex. ett SMS om något tekniskt fel har inträffat!

Integrationer - Att integrera två eller flera system med varandra kan ge dubbel effekt. Att slippa manuella handpåläggningar mellan olika system kan spara enormt mycket tid och möda!