Välj en tjänst att dela länken genom:

På den här webbplatsen använder vi oss av cookies för att göra ditt besök hos oss lite enklare och trevligare.

På den här webbplatsen använder vi oss av cookies för att göra ditt besök hos oss lite enklare och trevligare.

Vad är Webbhotell Business?

Webbhotell Business är en tjänst som möjliggör drift av digitala e-tjänster, exempelvis hemsidor, e-handel, e-post och mycket annat. Sweden Sites hanterar innehållet på dina e-tjänster på en av våra webbhotellsservrar med högsta säkerhet. Hemsidor och andra publika WWW-tjänster tilldelas en unik adress i domännamnssystemet (DNS) och ibland även en unik IP-adress. Har du ett eget domännamn kopplas det till den tilldelade DNS-adressen, vilket ger besökare över hela världen möjlighet att besöka din hemsida.

Webbhotell Business är unikt utformat för att passa olika företagsbehov. Utöver traditionella webbhotellstjänster har du som kund på Webbhotell Business tillgång till ett stort utbud av populära API-tjänster* för företag, t.ex. BankID, betallösningar för e-handel, SMS och mycket annat.

* Utbudet i dessa API-tjänster varierar beroende på webbhotellspaket. Se vår webbhotellsjämförelse för detaljer i våra webbhotellspaket.