Välj en tjänst att dela länken genom:

På den här webbplatsen använder vi oss av cookies för att göra ditt besök hos oss lite enklare och trevligare.


På den här webbplatsen använder vi oss av cookies för att göra ditt besök hos oss lite enklare och trevligare.

Copywriting med omsorg

Vi författar texterna dina kunder vill läsa

Oavsett om du behöver hjälp med att skriva ett textdokument, en webbsida eller längre instruktioner så har vi erfarna textförfattare som gärna hjälper dig att få till den perfekta textsamlingen.

Vi skriver helt naturligt texter inom våra specialområden men är inte blyga för att skriva om andra branschspecifika områden.

Inför ett uppdrag djupdyker vi i ditt område för att lära oss mer om vad du vill förmedla med din text. Detta ingår i det fasta pris vi sätter för uppdraget. Ofta gör vi textförfattning i kombination med utveckling av t.ex. en hemsida eller app.

Typer av copywriting

Vi författar i stort alla typer av texter, men är specialiserade på säljande texter i kommersiella syften. Här är några exempel.

  • Hemsidor eller e-tjänster
  • Reklammaterial
  • Pressmeddelanden
  • Nyhetsbrev
  • Sökmotorer & Sociala medier
  • Bloggar
  • Broschyrer

Hur skriver man en bra text?

Vad är det som avgör om, hur och när en text är bra och rent av är färdig? Konsten ligger i att skapa en text som utöver korrekt grammatik, stavning, lagomt paragrafavstånd och allt det där.

"If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough"

Citatet kommer från Albert Einstein, och visst ligger det något i det han säger? Att först när du förstår något fullt ut, kan du också förklara så att andra förstår det.

Att författa texter handlar om att förstå dess kontext. Utan det faller budskapet helt platt. Konsten handlar om att hitta kreativa vägar för att göra texten lättläst och iögonfallande.

När vi författar dina texter vill vi först förstå din produkt och dina kunder. Att vi förstår ditt budskap är nyckeln för att texten ska bli bra.

Copywriting för hemsida

Till stor del författar vi texter till kommersiella hemsidor och andra e-tjänster. Använd vår prisberäknare för att få koll på hur mycket det kostar för copywriting till just din hemsida.*

1 sidor x 1150 SEK = 1150 SEK

Priset är beräknat utifrån ett snitt på ca 600 ord per sida.

* Det faktiska priset kan avvika från det beräknade priset beroende på typ av innehåll. Kontakta oss för att få en offert med ett slutgiltigt pris.

Få en kostnadsfri offert