Välj en tjänst att dela länken genom:

På den här webbplatsen använder vi oss av cookies för att göra ditt besök hos oss lite enklare och trevligare.


På den här webbplatsen använder vi oss av cookies för att göra ditt besök hos oss lite enklare och trevligare.

Mjukvaruutveckling av dina digitala tjänster

Vi programmerar och levererar dina digitala produkter och tjänster

Vårt team har lång erfarenhet av mjukvaruutveckling och behärskar de flesta tekniker inom både webb-, app- och systemutveckling. Vi håller oss ständigt uppdaterade inom respektive arbetsområde genom ett genuint egenintresse.

Vi utvecklar din mjukvara

Oavsett om du har ett redan påbörjat programmeringsprojekt eller ens knappt en idé, så hjälper vi dig att nå dina mål. Vår passion för programmering kunde inte vara större, vilket är av stor vikt för hur resultatet blir. Vi ger din mjukvara 100% kärlek.

För att slutanvändaren av din programvara ska finna ett värde i din produkt eller tjänst är det av största vikt att sätta stort fokus på användarvänlighet och användarupplevelse.

Programmering

Våra utvecklare arbetar oftast i team för att snabbt nå önskade resultat och sätter fokus på agila arbetssätt genom hela arbetet.

Vår ambition är att hela tiden vara lyhörd på dina önskemål om förändringar i projektet under utvecklingsprocessen och på ett så smidigt sätt som möjligt styra om arbetet på ett lämpligt sätt.

  Skicka en förfrågan om mjukvaruutveckling

Integrationer

Som programmerare - och i synnerhet som webbutvecklare - får man allt som oftast arbeta med att integrera ett system med ett annat för att öka användarvänligheten - och i förlängningen den ekonomiska vinsten med det. Att integrera två eller flera system med varandra ger möjligheten att erbjuda lösningar som annars inte är möjliga för samma kostnad.

Under åren har vi arbetat med integrationer mot bland annat:

  • Betallösningar
  • Affärssystem
  • Sökmotorer
  • Sociala medier

Har du önskemål om en specialanpassad integrering med ett befintligt system? Inga problem! Vi hjälper er att lösa det.

Språk & Tekniker

Vi behärskar, utvecklar och programmerar i många olika språk, plattformar och tekniker, men oftast behövs inte mer än kanske en handfull språk och tekniker. Läs mer om våra programmeringsvanor här.

Programmeringsspråk

  PHP/LAMP

För vår webbutveckling använder vi alltid PHP i grunden i kombination med en LAMP-stack, vilket ger en väldigt stabil grund för alla typer av webbapplikationer, hemsidor och annat.

I vår LAMP-stack kombinerar vi Linux, Apache, MySQL och PHP för att skapa en bra lösning för att kunna utveckla och drifta webbsidor.

  HTML5/CSS3/JS

När vi bygger en hemsida utgår vi alltid ifrån Mobile First, dvs att sidan först och främst ska vara anpassad för mobila enheter. Vi samkör en rad tekniker i HTML5, CSS3 och JS vilket skapar en responsiv och användarvänlig hemsida som sömlöst fungerar mellan olika mobila och stationära enheter.

  JAVA/KOTLIN

För apputveckling till enheter med Android är Kotlin idag vårt förstahandsval. Ett kraftfullt och modernt programmeringsspråk som gör apputvecklingen både enklare och roligare!

Utvöver Kotlin utvecklar vi också i Java för applikationer både till PC och mobila enheter.

  XCODE/SWIFT

När det kommer till apputveckling för iOS är Swift tveklöst det skarpaste alternativet. Ett kraftfullt programmeringsspråk som snabbt och effektivt ger feedback i realtid.

Xcode är programmet vi använder oss av för att bygga alla våra fantastiska iOS-appar.