Välj en tjänst att dela länken genom:

På den här webbplatsen använder vi oss av cookies för att göra ditt besök hos oss lite enklare och trevligare.


På den här webbplatsen använder vi oss av cookies för att göra ditt besök hos oss lite enklare och trevligare.

Vi hjälper dig med sökmotoroptimering

Hitta dina kunder med Google och Facebook

Vi hjälper ditt företag att växa genom att omsorgsfullt anpassa innehåll och sökord för er webbplats. Tillsammans med er tar vi fram en sökprofil som skräddarsys för er verksamhet.

Genom rätt sökord till rätt sida hjälper vi dig att nå nya kunder med en effektiv sökmotoroptimering ihop med annonsering på t.ex. Google, Facebook, Instagram och Youtube.

Anlita oss för sökmotoroptimering

Vill du nå fler kunder?

Vi hjälper dig att konvertera och optimera din webbplats så att nya potentiella kunder och besökare på din webbplats stannar längre och i slutändan köper din produkt eller tjänst.

Sökmotoroptimering

Att ta del i ett redan fullspäckat myller av webbplatser är inte lätt. Därför finns vi här för att hjälpa dig med sökmotoroptimering, konvertering och annonsering i sökmotorer och sociala medier.

Vad är SEO?

När man som konsument idag letar efter något att köpa eller hyra tar vi upp telefonen, surfplattan eller datorn och Googlar. Och helt naturligt har vi har en tendens att klicka allra mest på de första relevanta sökresultaten vi hittar.

Det är här som sökmotoroptimering kommer in i bilden. Kortfattat är sökmotoroptimering det arbete som görs på din webbplats för att förbättra möjligheterna att synas bland sökresultaten på Google och andra sökmotorer när någon söker efter produkter eller tjänster som du erbjuder.

Genom att synas på rätt sätt kan fler besökare också hitta till din webbplats och du kan på så sätt få fler kunder, vilket gör SEO till en lönsam investering till din verksamhet.

Hur går arbetet till?

1Analys

Vi analyserar din befintliga webbplats för att undersöka vilka åtgärder som är aktuella. Detta utgår vi sedan ifrån när vi går vidare till det arbete som utförs.

Vi gör också en sökordsanalys för att ta reda på vilka sökord som är bäst för din verksamhet. För att få lönsamhet gäller det inte bara att hamna först bland sökresultaten. Det handlar minst lika mycket om vilka sökfraser man syns på.

2Strategi

Vilka andra webbplatser som länkar till din sajt och hur du länkar inom sajten är av stor vikt för hur högt upp i resultaten din webbplats hamnar. Vi hjälper dig att utforma en bra strategi för att din sajt ska hamna högre upp i sökresultaten.

3Underhållning

Vi ser till att kontinuerligt underhålla din webbplats utifrån den analys och strategi vi har lagt upp så att ni inte tappar er position bland sökresultaten.