Välj en tjänst att dela länken genom:

På den här webbplatsen använder vi oss av cookies för att göra ditt besök hos oss lite enklare och trevligare.


På den här webbplatsen använder vi oss av cookies för att göra ditt besök hos oss lite enklare och trevligare.

Vi skapar webbdesign som dina kunder älskar

Låt oss hjälpa dig med en modern webbdesign

En tilltalande webbdesign är en av huvudnycklarna till att lyckas med hemsidor eller andra digital tjänst. I grunden handlar det om vilka signaler du vill förmedla till dina kunder.

Sättet du formger och använder typsnitt, logotyper och färger är avgörande för hur länge dina kunder stannar på hemsidan, vilka val kunden gör - och i slutändan hur du kan tjäna pengar på det.

  Anlita oss för en modern webbdesign

First things first

Att ta fram en webbsida är både kul och ibland lite utmanande, men framför allt ser vi det som ett uppdrag att förmedla den användarvänlig. När vi designar webbsidor utgår vi alltid från "mobile first" - alltså att vi i första hand ser till att webbsidan är användarvänlig och funktionell i mobiltelefoner och surfplattor.

All design vi tar fram för webbsidor gör vi skalbar och responsiv för att slippa göra flera versioner av webbsidan till olika typer av enheter. På så sätt upplevs också webbsidan mer levande.

Arbetsmetod

Några av de viktigaste parametrarna för en lyckad layout är ett relevant och snyggt upplagt innehåll, samt en tilltalande och snabbladdad design. Detta är grunden för att lyckas med en god användarupplevelse av webbsidan.

Att forma en webbsida som besökarna älskar och stannar kvar på, handlar om att kunna förstå människors tankesätt, känslor och hur de agerar. Detta gör vi genom att samla in så mycket information som möjligt om besökarna, och lär oss utifrån det.

Men det är inte bara besökarna som är viktiga. Det handlar också om att lära känna dig som kund. Förstår vi dig och din business, kan vi lättare förstå vad dina kunder och besökare är ute efter när de besöker er webbplats. Detta slår vi samman när vi bygger din webbsida.

Arbetsredskap

Det första spadtaget för nästan alla våra webbsidor börjar med ett helt vanligt pappersark och en penna. Vi skissar upp hur vi tänker oss de övergripande riktlinjerna för webbsidan.

När vi tar fram webbsidor arbetar vi parallellt med flera program från Adobe. Främst formger vi i Illustrator och Photoshop. Animation och filmredigering tar vi fram i Premiere.

När den grafiska formgivningen är klar tekniskt, bygger vi in designen i Wordpress för att nå ett bra resultat samt att kunden får ett användarvänligt och igenkänt gränssnitt, vilket leder till att kunden sen kan fortsätta fylla på med nytt innehåll.

Våga sticka ut

En viktig ingrediens för att lyckas med en bra webbsida är att våga sticka ut. Under den kreativa processen i skapandet ger vi oss fria tyglar för att komma fram med något unikt.

Detta ger oss ofta spretiga förslag, men när vi sollar ut det som inte fungerar blir resultatet ofta ganska bra. I den här delen av processen bjuder vi alltid in kunden till en diskussion.

Blommig kostym MC-förare

Vad kan vi göra för dig?

Vi hjälper dig att bygga en webbplats till din förening, företaget eller till det där projektet du håller på med just nu. Oavsett storlek på ditt projekt så hjälper vi dig att slutföra det.

Eller har du kanske redan ett påbörjat projekt som inte blivit avslutat? Vi hjälper dig.

  Få en kostnadsfri offert