Välj en tjänst att dela länken genom:

På den här webbplatsen använder vi oss av cookies för att göra ditt besök hos oss lite enklare och trevligare.


På den här webbplatsen använder vi oss av cookies för att göra ditt besök hos oss lite enklare och trevligare.

Låt oss hjälpa dig med sociala medier

Finns din verksamhet i sociala medier?

Att det blir allt viktigare för företag att nå ut i sociala medier är det ingen tvekan om. Vi har både den tekniska och interaktiva kunskapen om sociala medier, och står redo att axla rollen som social media manager för din verksamhet.

Vi hjälper dig att skapa och publicera inlägg, annonser samt att bygga tekniska integrationer mot de olika sociala plattformarna.

Få en kostnadsfri offert för ditt projekt

Annonsera i sociala medier

Möjligheten till annonskanaler i sociala medier har de senaste åren exploderat och har idag blivit en mycket lönsam form av annonsering. Den här typen av annonsering är skräddarsydd för kampanjer, tävlingar och andra former av erbjudanden.

En annan unik möjlighet med annonsering i sociala medier är att dynamiskt styra annonserna precis till den målgrupp du letar efter eller rent av till specifikt utvalda personer för tävlingar osv.

Plattformar

Vårt team har kunskap och lång erfarenhet av både interaktivt användande och teknisk integration av många stora och kända plattformar för sociala medier. Här är ett urval av plattformar vi på ett eller annat sätt arbetar med.