Välj en tjänst att dela länken genom:

På den här webbplatsen använder vi oss av cookies för att göra ditt besök hos oss lite enklare och trevligare.


På den här webbplatsen använder vi oss av cookies för att göra ditt besök hos oss lite enklare och trevligare.

Drönartjänster för alla tillfällen

Allt från fotografering av bröllop, mäklarbilder och företagsreklam till stora arbetsplatsinspektioner.

Var finns vi?

Vi utgår från Ljusdal och erbjuder fri utkörning för uppdrag inom 30 km från Ljusdal centrum, men eftersom vi är stationerade i stort sett i mitten av Sverige kan vi också utföra uppdrag över hela landet oftast samma dag.

Vad kan vi göra?

Användningsområdena för drönare är väldigt många, men våra vanligaste typer av uppdrag är till flygfotografering till mäklare, företag samt fester & evenemang till privatpersoner. Tveka inte att kontakta oss med dina önskemål. Vi brukar alltid komma fram till en bra lösning som passar oavsett uppdrag!

  Mäklare

Flygfoton och filmer av fastigheter, bostäder och marker är ett populärt och uppskattat sätt att visa upp olika objekt. Till ett fast pris erbjuder vi en säljande kortfilm samt bilder som visar interiör och exteriör av det objekt som ska säljas eller hyras ut, från både drönarkamera och systemkamera.


Läs mer och beställ

  Husfoto

Vill du ha din villa eller lantställe fotograferat och kanske upphängt på väggen i form av en fin tavla att visa upp? Vid köp av flygfoto ingår även en digital kopia av bilden som du kan dela med familj eller i sociala meder. Mot en mindre tilläggskostnad kan du också få en kortfilm inspelad som visar upp ditt hus från alla vinklar, 360º.


Läs mer och beställ

  Företag

Vi hjälper ditt företag med allt från arbetsplatsinspektioner på hög höjd till fotografering av fastigheter, lokaler, arbetsplatser m.m. samt drönarbilder och film för reklamproduktion, men tveka inte att kontakta oss med specifika önskemål om just din arbetsplats.


Läs mer och beställ

  Evenemang & Fest

Har du ett kommande evenemang du vill föreviga med foto eller film? Då är drönare ett trevligt och uppskattat inslag! Vi filmar och fotar allt från privata fester och bröllop till företagsevenemang och invigningar. Tveka inte att kontakta oss med dina önskemål!


Läs mer och beställ
Christian Gidlöf
  Certifierad drönarpilot & drönaroperatör

Frågor och svar om drönare

Är det säkert att flyga med drönare?

Ja, är det korta svaret. Vi strävar alltid efter att hålla en så hög flygsäkerhet som möjligt under våra flygningar och följer alltid de lagar och föreskrifter som gäller för drönare. Vi förbehåller oss därför rätten att neka vissa flygningar om säkerheten kräver det.

Kan man flyga när det regnar?

Är det lätt nederbörd kan detta gå, men vid svårare väderförhållanden så som mycket regn, vind och snö kan ställa in flygningar.

Vilken höjd får man flyga på?

Drönare får inte flygas på högre höjd än 120 meter utan särskilt tillstånd. Flygningar över hinder, t.ex. höga byggnader och liknande över denna höjd får dock flygas över utan tillstånd, men det är dock väldigt sällan flygningar på denna höjd verkligen behövs. Att få med stora områden på en och samma bild kan göras på andra sätt, t.ex.

Får man flyga var som helst?

De allra flesta platser går att flyga på, men det finns vissa restriktionsområden där det är förbjudet att flyga med drönare utan tillstånd, t.ex. över fängelser, kärnkraftverk, flygplatser, nationalparker m.m. På vissa platser finns restriktioner gällande maxhöjd, en del kräver godkännande från närmsta flygtorn innan man lyfter osv. Detta kollar vi alltid upp inför varje enskild flygning.

  Se vår referensvideo