Välj en tjänst att dela länken genom:

På den här webbplatsen använder vi oss av cookies för att göra ditt besök hos oss lite enklare och trevligare.


På den här webbplatsen använder vi oss av cookies för att göra ditt besök hos oss lite enklare och trevligare.

Drönarfotografering och inspektion av er arbetsplats

Vi inspekterar och fotograferar er arbetsplats från nya höjder

Har ditt företag behov av flygfoto eller inspektioner av tak, fasad eller andra konstruktioner på hög höjd? Då är vi rätt partner för er! Med ca 10 års erfarenhet av drönarflygning tar vi oss an de flesta uppdrag inom fotografering och inspektion.

Bild och film i 4K

Våra drönare är utrustade med 4K-kameror vilket gör att varje bild och film kan ses väldigt detaljrikt. Det ger också möjligheten att i efterhand klippa och zooma i bilderna och filmerna med fortsatt hög upplösning.APD-plan

En APD-plan (arbetsplatsdispositionsplan) är en ritning över arbetsplatsen som bland annat visualiserar vilka ställplatser, transportvägar, skyltar och skyddsåtgärder som finns tillgängliga för att personal, leverantörer och kunder på ett enkelt sätt ska kunna ta del av en övergripande information.

Exempel på innehåll i en APD-plan:

  • Transportvägar och tillfälliga vägar
  • Upplagsplatser, containrar etc.
  • Byggnader, bodar och andra utrymmen
  • Tekniska skyddsåtgärder
  • Hjälpmedel och beredskapsutrustning

Prislista Företag

Drönarfoto Arbetsplats

4 500:-

I vår drönarfotografering av arbetsplats ingår 10 st. högupplösta bilder som visar hela arbetsplatsen i detalj från olika höjder och vinklar, samt ett kort filmklipp på ca 1 minut som visar hela arbetsplatsen som lämpar sig till t.ex. reklam.

Drönarfoto Fastighet

2 500:- / fastighet

+ Film

625:- / fastighet

I vår drönarfotografering av fastighet ingår 5 st. högupplösta bilder som visar hela fastigheten i detalj från olika höjder och vinklar. En kort filmklipp på ca 1 minut som visar hela fastigheten som lämpar sig till t.ex. fastighesvisning kan läggas till.

Arbetsplatsdispositionsplan

Offert

Vi hjälper dig att upprätta en dispositionsplan över din arbetsplats som bland annat visualiserar platser för material, vägar, skyltar, skyddsåtgärder m.m.

Företagsreklam med drönare

Offert

Vi hjälper dig med allt från planering och idéer till produktion och färdig reklamprodukt. Vi filmar och fotograferar med både drönare och traditionell kamera för att skapa dynamik i reklamprodukten.