Välj en tjänst att dela länken genom:

På den här webbplatsen använder vi oss av cookies för att göra ditt besök hos oss lite enklare och trevligare.


På den här webbplatsen använder vi oss av cookies för att göra ditt besök hos oss lite enklare och trevligare.

Föreviga dina bästa minnen från nya höjder

Vi förevigar dina bästa minnen från svindlande perspektiv.

Visst är det fantastiskt att titta tillbaka på foton av sina bästa studer i livet? Att mixa traditionella foton med drönarbilder ger en helt ny dynamik i fotoalbumet. Vi filmar allt från privata fester så som svensexor, bröllop m.m till hela företagsevenemang och andra större tillställningar så som idrottsevenemang m.m.

Bild och film i 4K

Våra drönare är utrustade med 4K-kameror vilket gör att varje bild och film kan ses väldigt detaljrikt. Det ger också möjligheten att i efterhand klippa och zooma i bilderna och filmerna med fortsatt hög upplösning.

  Bröllopsfotografering

Låt oss vara med och förgylla er stora dag i livet med fantastiska bilder och filmklipp från helt nya perspektiv, som tillsammans med era traditionella fotografier ger en stor dynamik i albumet.

  Sportevenemang

För företag, kommuner och andra föreningar som arrangerar större sportevenemang och liknande erbjuder vi heltäckande flygbilder och film av hela evenemanget. Vi erbjuder även live videosändning från våra drönare. Kontakta oss för mer info!

Pris på offert

Eftersom evenemang är högst individuella blir priset lika så. Tveka inte att kontakta oss med just dina önskemål, så lämnar vi en kostnadsfri offert för just ditt evenemang.