Välj en tjänst att dela länken genom:

På den här webbplatsen använder vi oss av cookies för att göra ditt besök hos oss lite enklare och trevligare.


På den här webbplatsen använder vi oss av cookies för att göra ditt besök hos oss lite enklare och trevligare.

Ny hemsida till ditt företag? Vi hjälper dig!

Företagshemsida Professional

  • Flerspråksstöd
  • Drönarfotografering
  • Serviceavtal

Pris från: 36 800 kr

Med en strategiskt planerad och välutvecklad hemsida ökar ni er digitala närvaro, tillgänglighet och lockar samtidigt till er nya kunder. Detta ger ert företag en möjlighet till ökad lönsamhet och en stärkt position på marknaden.

Vad ingår i Företagshemsida Professional?

Alltid Nöjd Kundgaranti

Detta är precis vad det låter som. Är du som kund inte nöjd med resultatet av din nya hemsida, jobbar vi ännu mer för att du ska bli nöjd. Vår främsta drivkraft är nöjda kunder.

100% Unik Webbdesign

Vi skapar alltid alla företagshemsida från grunden, vilket innebär att ingen annan sajt kommer att ha precis den look som din. Vår designprocess är skräddarsydd för att matcha din specifika verksamhet och säkerställa en unik digital närvaro som tydligt representerar ditt varumärke.

Allt inkluderat första året *

När din nya hemsida är redo för lansering inkluderar vi allt du behöver för att komma igång med din nya hemsida, så som webbhotell, domännamn och e-post.

* Webbhotell Professional, registering av nytt domännamn (välj bland .se, .com, .nu, .eu, och .org) ingår i 12 månader från lansering (värde upp till 6220 kronor).

Serviceavtal Business

När du beställer Företagshemsida Professional inkluderar vi vårt populära paket Serviceavtal Business. *

* Serviceavtal Business ingår i 6 månader från lansering (värde 4 494 kronor).

Drönarfotografering

Att visa bilder och filmer av er verksamhet från luften ger ett nytt och professionellt intryck. Vi kommer ut till er och fotograferar er verksamhet när det passar vädret och kalendern. *

* I priset ingår 1 timmes fotografering inom 50 km från centrala Ljusdal. Vid längre resor kan tim- och milersättning tillkomma (värde 3 995 kronor).

Flerspråksstöd

Med flera språk på din hemsida lockar du till dig kunder från fler länder. Vi översätter dina texter till engelska, och förbereder även möjligheten för dig att skriva ditt innehåll på fler språk.

Prioriterad projektstart

Med en prioriterad projektstart innebär det att din hemsida prioriteras före våra vanliga projekt i kön, och vi kan vi oftast påbörja arbetet med din hemsida redan samma vecka.

Installation av Webbchatt

Med en webbchatt på hemsidan kapar ni avståndet mellan er och nya potentiella kunder ytterligare. Vi installerar valfri webbchatt och ser till att ni kommer igång med tjänsten. *

* Månadskostnad för tjänsten kan tillkomma. Välj mellan LiveChat, Freshchat, Facebook och Intercom.

Hjälp med copywriting

Vi assisterar dig i att skapa snygga, lättlästa, informativa och övertygande texter om din verksamhet. *

* 3 timmar copywriting ingår i priset. Fler timmar kan givetvis köpas till.

Integration med sociala medier

Vi integrerar er företagshemsida med era sociala plattformar. Genom denna sammankoppling kan du dra fördel av en mängd smarta funktioner direkt på din webbplats, och du ger också dina besökare chansen att dela sina åsikter med andra!

Vi designar ditt innehåll

Baserat på er varumärkeslogotyp och profilfärger skapar vi en unik design, inkluderar texter och annat relevant innehåll, både på er hemsidas förstasida och på ytterligare 15 undersidor.

Nyhetsflöde med arkiv

Genom att erbjuda dina besökare ett nyhetsflöde med arkiv får de möjlighet att ta del av dina artiklar i enlighet med deras eget schema och behov. Detta är oftast en mycket uppskattad och gynnsam tjänst.

Mobil- & Sökmotoroptimerat

Alla hemsidor som vi lämnar ifrån oss genomgår alltid samma grundprincip, att alltid vara mobil- och sökmotoroptimerad, för att det sedan ska bli så enkelt och roligt som möjligt för dig att fortsätta underhålla din hemsida.

Hur går processen till?

Steg 1 Lägg din beställning!

Lägg din beställning på det hemsidepaket som matchar dina önskemål bäst. Tänk inte så mycket på att allt kommer med i din beställning. Det kan enkelt justeras senare!

Steg 2 Uppstartsmöte

Ett uppstartsmöte kör vi oftast via telefon eller videomöte, men om ett fysiskt möte behövs, så är det oftast inga problem att få till heller!

Steg 3 Design och planering

Om du inte redan har en färdig layout eller idé om hur din nya hemsida ska se ut, så hjälper vi dig med att ta fram det. Hemsidan tar form!

Steg 4 Vi bygger din hemsida

Nu utför vi allt tekniskt mumbo jumbo, som förmodligen inte alls är så intressant eller viktigt för dig , men under arbetets gång håller vi flera avstämningar och dialoger med dig!

Steg 5 Leverans och förvaltning

När hemsidan är klar och redo för leverans fixar vi till allt tekniskt, så som webbhotell, domän och e-post. Allt detta ingår första året!

Frågor och svar om företagshemsida