Välj en tjänst att dela länken genom:

På den här webbplatsen använder vi oss av cookies för att göra ditt besök hos oss lite enklare och trevligare.

På den här webbplatsen använder vi oss av cookies för att göra ditt besök hos oss lite enklare och trevligare.

Vilka DNS-servrar ska jag använda för att peka om min domän?

För att flytta en domän till oss använder du nedanstående DNS-information. Tänk på att domänen först måste vara inlagd i ditt webbhotellskonto för att flytten ska gå igenom. Se flytt av domännamn för mer information om domänflytt.

DNS 1 (host):  dns1.swedensites.com
DNS 1 (ip):  185.57.106.42

DNS 2 (host):  dns2.swedensites.com
DNS 2 (ip):  185.57.104.67