(med SSL) - Sweden Sites Support" /> (med SSL) - Sweden Sites Support" />

Välj en tjänst att dela länken genom:

På den här webbplatsen använder vi oss av cookies för att göra ditt besök hos oss lite enklare och trevligare.

På den här webbplatsen använder vi oss av cookies för att göra ditt besök hos oss lite enklare och trevligare.

Vilka inställningar ska jag använda för att använda min e-post externt? (med SSL)

Du som har ett webbhotellsabonnemang i vilket e-post ingår kan använda nedanstående inställningar för att använda dina e-posttjänster för externa e-postprogram. Kom ihåg att du också kan logga in via webbmailen.

E-postinställningar för SSL
För att kunna använda nedanstående e-postinställningar måste du använda krypteringsmetod SSL eller TLS.

Inställningar för IMAP (med SSL)
Servernamn: mail.swedensites.se
Port: 993

Inställningar för POP3 (med SSL)
Servernamn: mail.swedensites.se
Port: 995

Inställningar för SMTP (med SSL)
Servernamn: mail.swedensites.se
Port: 465