Välj en tjänst att dela länken genom:

På den här webbplatsen använder vi oss av cookies för att göra ditt besök hos oss lite enklare och trevligare.


På den här webbplatsen använder vi oss av cookies för att göra ditt besök hos oss lite enklare och trevligare.

Businesspaketet
Hemsida till fast pris 22 995 kr

Businesspaketet /

För det större företaget


Fast pris 22 995:-

Businesspaketet är en välfylld smällkaramell till hemsida

I ett större företag blir det lätt att hemsidan, eller kanske en av hemsidorna, snabbt blir omodern och inte längre faller inom ramen för företagets profil eller att nytt material behövs fyllas på.

I Businesspaketet har vi fyllt på med det mesta som kan behövas i ett större företag, innan det blir fråga om att skicka en offert. Här lägger vi framförallt fokus på att skräddarsy en digital strategi till er business, samt att vi gör ett besök hos er och, om nödvändigt, fotograferar det som är relevant för hemsidan.

Vi ser även till att alla sidorna blir SEO on-page optimerade, d.v.s. innehållet på hemsidan blir optimerat för sökmotorer, samt integration av t.ex. Google Maps, så att dina besökare/kunder lättare kan hitta till er. Vi förbereder även stöd för flera språk. Utöver allt detta bjuder vi också på ett serviceavtal i 6 månader.

Unikt för Businesspaketet är också att vi inkluderar digitalt SMS-stöd, vilket gör att du automatiskt kan skicka ut SMS till dina kunder med t.ex. påminnelser, inloggningsuppgifter eller annat.

I paketet ingår också en administrationspanel där du enkelt kan uppdatera och lägga till nytt innehåll på hemsidan.

Behöver du mer?

Inga problem! För dig som är i behov av en helhetslösning, säljer vi också domännamn, webbhotell och andra IT-tjänster som tillval till din nya hemsida samt utvecklar fler funktioner - allt efter dina önskemål. Lämna ett meddelande i din beställning nedan!

Allt detta (och lite till)* ingår i Businesspaketet

* I alla våra hemsidepaket ingår det förutom allt som nämts ovan även en personlig introduktion hur du kommer igång med din hemsida, samt fri teknisk support om du väljer att köpa till något av våra webbhotellspaket.

** Rabatten gäller för 1:a året på något av våra ordinarie webbhotellsabonnemang.

Beställ Businesspaketet

Kontaktperson *
Telefon
Företagsnamn *
Org.nr *
E-post *
Befintlig hemsida
Önskat domännamn
Bifoga filer
PDF:er, bilder eller annat material till hemsidan
Önskemål om hemsidan