Välj en tjänst att dela länken genom:

På den här webbplatsen använder vi oss av cookies för att göra ditt besök hos oss lite enklare och trevligare.


På den här webbplatsen använder vi oss av cookies för att göra ditt besök hos oss lite enklare och trevligare.

Modern, mobil och snabb hemsida från 595kr/mån

Allt du behöver för att komma igång ingår!

Allt i samma paket

Med ett hemsideabonnemang ingår allt du behöver. Unik design, kraftfulla administrationsverktyg, eget domännamn och ett pålitligt webbhotell som ser till att din hemsida alltid är tillgänglig. Dessutom får du tillgång till vår tekniska support varje dag.

Byggt i Wordpress

Med Wordpress får du ett välbeprövat gränssnitt för hemsidor, bloggar och e-handel. Ett enkelt gränssnitt för administration, underlättar sökmotoroptimering och dessutom ingår ett enormt bibliotek av tilläggsmoduler & massor av utvecklingsmöjligheter.

Vill du ha mer än det som ingår?

Inga problem! Vårt utvecklingsteam finns redo att hjälpa dig med alla dina önskemål. Skriv gärna en kommentera i din beställning om du redan nu vet något du vill beställa till din Wordpress, så bygger vi in det direkt.

Vad ingår i priset?

Kort sagt ingår det mesta du behöver för att komma igång med en hemsida, men skulle du behöva mer hjälp finns vi alltid tillgänliga för diskussion om ytterligare webbutveckling.

Bindningstid 12 månader gäller vid abonnering per månad. Hemsidan kan också köpas ut mot en engångskostnad. Läs våra abonnemangsvillkor för tjänsten för fullständig info.

Beställ ditt hemsideabonnemang

Kontaktperson *
Telefon
Företagsnamn *
Org.nr *
E-post *
Befintlig hemsida
Önskat domännamn
Vi bjuder på ett valfritt domännamn*
Bifoga filer
PDF:er, bilder eller annat material till hemsidan
Beskriv hur du vill ha din hemsida
** I tjänsten ingår valfritt domännamn som har en kostnad på maximalt 250 kr/år. Se vår prislista för gällande domänpriser.